Şampiyon Beyçelik Gestamp

Güncelleme: 5 Ocak 2024, Görüntülenme:1347

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSAB) faaliyet gösteren firmalar arasında sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) tarafından organize edilen Geleneksel DOSAB Firmalar Arası Futbol Turnuvası’nın 16.sı tamamladı.

DOSAB Sosyal Tesisleri Halı Sahası’nda gerçekleştirilen Geleneksel Futbol Turnuvası finalinde Beyçelik ile Valeo karşılaştı. Kıyasıya mücadeleyle geçen maçı Beyçelik kazandı ve şampiyon oldu. 21 firmanın 4 grupta mücadele ettiği turnuvanın üçüncüsü ise Polyteks oldu. 8 hafta süren müsabakalarda en centilmen takım Metkon olurken, turnuvanın gol kralı Beyçelik takımından Mahmut Güleç, en iyi kaleci ise Yaşalar Kalıp takımından Tayfun Ayaş oldu.

Final maçı sonrası dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eski, DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel ve DOSABSİAD Saymanı Fatih Tuğral ile Arzu Işıksoy tarafından veridi.

Törende konuşan DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eski tüm takımları tebrik ederek, “Bu centilmence mücadele DOSAB’a çok yakıştı. Katılımcılarımız iş hayatlarındaki başarıları futbolda da gösterdiler. Unutulmaz anlar yaşatan bu turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel de işbirliği ve takım çalışmasının iş yaşamındaki öneminin altını çizmeyi hedeflediklerini kaydetti.



beyçelik
beyçelik2
levent eski
kaleci
centilmen takım metkon
gol kralı
hakem kurulu