DOSAB Yılsonu Gecesi yapıldı

Güncelleme: 27 Aralık 2023, Görüntülenme:2236

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Geleneksel Yılsonu Gecesi 27 Aralık Çarşamba günü DOSAB Restoran’da yapıldı.

DOSAB çalışanlarının ve yönetim kurulunun katıldığı gecede, bölge müdürlüğü bünyesinde 10 ve 15 yılını dolduranlara anı plaketi ve hediyeler verildi.

DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eski, Atıksu Arıtma ve Su Geri Kazanım Tesislerinde SCADA Operatörü olarak görev yapan Deniz Küçük’e 15 yılı aşan hizmetleri nedeniyle plaket ve hediyesini verdi.

DOSAB Yönetim Kurulu Başkanvekili Ersan Özsoy Çevre Grup Şefi Çevre Yüksek Mühendisi Ebru Yavuz’a, Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Tezyaparlar da Atıksu Arıtma Tesislerinde temizlik görvelisi olan Ayşe Kamalı’ya 10 yılı aşan hizmetlerinden dolayı anı plaketleri ve hediyelerini verdiler.

LEVENT ESKİ: SİZLER GİZLİ KAHRAMANLARSINIZ

DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eski, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“13 Nisan 2023 tarihindeki genel kurulda başkanlık görevini aldım, dolayısıyla 4 yıllık yönetim sürecimiz başladı. Başkanlığım döneminde bölgemizde geleneksel hale gelen yılsonu personel gecesinin ilki oluyor. Verimli bir organizasyon olduğunu düşünüyoruz ve devam edeceğini bilmenizi isterim.

Bu toplantı aynı zamanda geride kalan bir yılın muhasebesinin yapılıp, önümüzdeki yıla dair beklentilerimizi sizlerle paylaşmamıza da olanak sağlıyor. Bu noktada bu muhasebeyi yapıp ve beklentilerimizi sizlerle kısaca paylaşmak isterim;

Bildiğiniz gibi 2023 Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve kahramanlarımızı bu vesileyle saygı ve şükranla anıyoruz.

Bilmelisiniz ki, DOSAB’da her birimizin yaptığı iş; Atatürk’ün 10.yıl nutkunda da belirttiği gibi Cumhuriyetle birlikte bize gösterilen Muasır Medeniyet seviyesi hedefi doğrultusunda yapılan değerli bir iştir. Bunu asla unutmamanızı rica ediyorum.

OSB’ler; ülkemizin refah seviyesinin; ekonomisinin, kültürünün, sporunun, eğitiminin yükselmesine kaynak oluşturan merkezlerdir. Bizlerin buralarda yaptığı ve yapacağı her doğru proje, çalışanların, yatırımcıların, fabrikaların, şehrimizin ve ülkemizin gelişiminde hayati önemdedir.

Dolasıyla DOSAB, ülkemizdeki OSB’ler içinde katılımcı firmalarına sunduğu çağdaş alt yapı olanakları, çalışanlarına sağladığı imkanlar, topluma karşı sosyal sorumluluk gerekliliklerini yerine getirme gibi bir çok alanda sizler sayesinde öncü, örnek ve önde olmuştur. Bu yüzden ben sizleri gizli kahramanlar olarak adlandırıyorum.

Bu çerçevede 2023 yılında da proje ve yatırımlarımız devam etti. Atıksu ve geri kazanım tesisimizdeki MBR kapasitesini arttırmaya dönük yatırımımız devam ediyor. Haberleşme ve veri merkezi projemiz hızla ilerliyor. Yeşil OSB ve ulaşım yatırımlarımız sürüyor. Bursa’da ilk olarak OSB’mizi otoyola direk olarak bağladık. Yeni DOSAB Cami projemiz yükseliyor. Bunların yanında daha birçok proje ve yatırımımız ile toplumsal refaha, ülkemizin kalkınmasına katkı koyuyoruz.

Özverili çalışmalarınız nedeniyle sizleri tebrik ediyorum, bu çalışmalarınızın yeni yılda da artarak devam edeceğine olan inancımı bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Genel kurul konuşmamda ve fırsat bulduğum her süreçte de belirttiğim gibi; Bölge Müdürlüğümüz ve iştiraklerimizde göre alan siz değerli çalışma arkadaşlarımızın daha büyük fayda üretmeleri, yönetim olarak bizlerin sizlere sunduğu çağdaş çalışma olanakları ve imkanlarla doğru orantılı... Dolayısıyla sizlerin DOSAB’da çalışmaktan dolayı duyduğunuz memnuniyet, bölgemizin en iyi hizmeti üretebilmesi için gerekli bir şarttır.

Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım, sizlerin yeni yılda da bundan önce olduğu gibi özverili çalışmalarınızla bölgemiz için en üst düzeyde fayda sağlayacağınıza inanıyoruz, sizlere güveniyoruz.

2024 yılında sosyal faaliyetlerimizi daha da arttırmak önceliklerimizden birisi olacak. 2024 yılında bölgemiz içinde veya yakınında, her bir çalışanımızın adına dikeceğimiz ağaçlarla bir hatıra ormanı oluşturacağız.

2024 yılının hepimiz için huzur ve refah getirmesini diliyorum. Yeni yılda sağlıklı, mutlu ve başarılı günler sizlerle, bizlerle birlikte olsun.”

SERHAT ŞENGÜL: BİRLİKTE BAŞARDIK

DOSAB Bölge Müdürü Serhat Şengül de yaptığı konuşmada, bölgede 22 yılını geçirdiğini belirterek, “Bu süreçte hem bölgemizin gelişimine tanık oldum hem de çalışma arkadaşlarımızla birlikte kurumsal bir yapıyı oluşturduk. Bugün rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki, bağlı olduğumuz bakanlık dahil bir çok kurum ve kuruluş bizim kurumsal ve profesyonel yapımızı örnek gösteriyor. Bu çalışma ortamının oluşmasında şüphesiz yönetim kurullarımızın da büyük katkısı var. Dolayısıyla ben hem çalışma arkadaşlarıma hem de dünden bugüne birlikte çalıştığımız başkan ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarımızın 2024 yılında da devam edeceğinden şüphem yok. Bölgede sanayimiz için yapılacak daha çok proje ve işimiz var” dedi.

Geleneksel DOSAB Yılsonu Gecesi’nde daha sonra Kübra Lana sahne aldı.



yonetim kurulu ve dosab personeli
yonetim kurulu ve plaket alanlar
ersan ozsoy ebru yavuz
denuz kucuk levent eski
ayse kamali orhan tezyaparlar