DOSB’dan DOSAB’a çalışma ziyareti

Güncelleme: 17 Ekim 2022, Görüntülenme:2799

Ülkemizin önde gelen organize sanayi bölgelerinden birisi olan Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nin (DOSB) Bölge Müdürü Ahmet Taş, bölge müdür yardımcıları ve çalışanlarından oluşan bir heyet, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’ne (DOSAB) çalışma ziyaretinde bulundu. 14 Ekim 2022 Cuma günü gerçekleşen ziyarette iki bölge ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

DOSAB Bölge Müdürü Serhat Şengül ve Teknik İşlerden Sorumlu Bölge Müdür Yardımcısı Murat İspa, DOSAB Yönetim Merkezindeki sunumda bölge ve yatırımlar hakkında bilgi verdi. Ardından DOSAB yatırım ve işletmelerine teknik gezi yapıldı. DOSAB Atıksu Arıtma ve Su Geri Kazanım Tesislerinde Arıtma Grup Şefi Selen Tunçman, tesisin özellikleri ve çalışması ile ilgili DOSB Heyetine sunum yaptı, soruları yanıtladı. Daha sonra DOSAB’ın tahsis ettiği 38 dönümlük alanda kurulu olan ve günümüzde BTSO ile ortaklaşa kurulan BTSO Eğitim Vakfı tarafından eğitimlerin verildiği Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi ve DOSAB Sosyal Tesisleri gezisi yapıldı. Son olarak DOSAB ve DOSB heyetleri DOSAB Restoran’da akşam yemeğinde bir araya geldi.

DOSAB Bölge Müdürü Serhat Şengül, organize sanayi bölgeleri arasında bu tür ziyaret ve ikili ilişkilerin; doğru yatırım ve uygulamalar, karşılıklı bilgi alışverişi ile daha etkin yönetim gibi konularda önemli olduğunu vurgulayarak, “Bundan dolayı DOSB Bölge Müdürü Ahmet Taş ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.



dosab denizli 1
dosab denizli 2
dosab denizli3
dosab denizli4
dosab denizli5