Standartlara Yön Ver Bursa Semineri

Güncelleme: 8 Eylül 2021, Görüntülenme:1162

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti ortak finansmanıyla Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından yürütülen "Standardizasyon Sisteminin Geliştirilmesi ve Farkındalığın Artırılmasına Yönelik Teknik Yardım Projesi" Standartlara Yön Ver! farkındalık kampanyası kapsamında düzenlenen bilgilendirme semineri 09 Eylül 2021 Perşembe günü 09.30- 15.30 saatleri arasında Hilton Bursa Convention Center’da düzenlenecektir.

Proje, ülkemizdeki standardizasyon çalışmalarına çağdaş ve profesyonel bir yaklaşım getirmeyi amaçlamakta; bu kapsamda kurulum çalışmaları devam eden Çevrimiçi Standardizasyon Platformu yoluyla, standardizasyon sistemini ülke geneline yaymayı, etkinliğini, verimliliğini ve paydaş katılımını iyileştirerek standardizasyon konusunda kamuoyu bilincini oluşturmayı hedeflemektedir.

Bu bağlamda, ürün ve hizmetlerin kalite standartlarını oluşturmak için tüketicilerin, sanayicilerin ve üniversitelerin katkısının önemini vurgulamak, görüş ve önerilerini almak ve söz konusu platformu tanıtmak amacıyla düzenlenen seminere katılmak için elektronik davetiye ekte bilginize sunulmuştur. Ekin yüklenmemesi halinde buraya tıklayarak davetiyeyi görüntüleyebilirsiniz.

Katılımınızı bildirmek için anil.yazicilar@wygprojects.com veya ilayda.karakapici@wygprojects.com adresine mail atabilir veya +90 549 800 64 76 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Her türlü sorunuz için;
Anıl Yazıcılar, anil.yazicilar@wygprojects.com,

İlayda Karakapıcı, ilayda.karakapici@wygprojects.com +90 549 800 64 76



Dokümanlar
Standartlara Yön Ver Bursa Semineri Online Davetiye