Hamle Programı Mobilite Çağrısı

Güncelleme: 25 Mayıs 2021, Görüntülenme:1326

Türkiye’de orta-yüksek ve yüksek teknoloji seviyeli, katma değeri yüksek ürünlerin ve bu sektörlerin gelişimi için kritik önemi haiz ürünlerin üretiminin artırılması, gelecek potansiyeli yüksek olan kritik alanlarda gerekli teknoloji ve yetkinlik gelişiminin sağlanması ve seçilen alanlarda global ölçekte oyuncular oluşturulması gibi amaçlar doğrultusunda T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız tarafından ülkemizde ilk defa uçtan uca destek mekanizması şeklinde tasarlanan Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında yeni bir çağrı duyurusu açılmıştır.

Bu bağlamda Mobilite Çağrısı başlığı altında açılan program kapsamında ulaşım araçları ve bunların aksam / parçalarının üretimi ile otonom veya yarı-otonom konsept araçlar, sürücü destek ve güvenlik teknolojileri, ileri malzeme teknolojileri, batarya ve enerji yönetim teknolojileri, yeni nesil ileri kablosuz ve mobil teknolojileri desteklenecektir.

30 Nisan 2021 tarihi itibariyle açılan ve 22 Haziran 2021’e uzatılan çağrı programı için ön başvurular hamle.gov.tr web adresi üzerinden çevrimiçi olarak alınacaktır.

Mobilite çağrısı dokümanlarına ve detaylı bilgiye ekteki belgelerden ulaşabilirsiniz.



Dokümanlar
Mobilite Çağrı Duyurusu Afişi
Mobilite Çağrı Duyurusu Dosyası
Mobilite Çağrısı Kapsamındaki Öncelikli Ürün Listesi
Mobilite Çağrısı Bilgilendirme Sunumu Mayıs 2021
Mobilite Çağrısı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantıları Afişi
Program Bilgilendirme Sunumu Mayıs 2021