Her şeye rağmen mazeret yok, çıkış var!

Güncelleme: 24 Şubat 2024, Görüntülenme:1014

Demirtaş Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü personeli için yıllık değerlendirme ve motivasyon-iletişim eğitimi toplantısı yapıldı.

24 Şubat Cumartesi günü DOSAB Konferans Salonu’nda art arda yapılan iki toplantıya 190’a yakın DOSAB personeli katıldı.

DOSAB’DA ÇITA HER ZAMAN YÜKSELECEK

DOSAB Bölge Müdürü Serhat Şengül’ün, yıllık değerlendirme toplantısındaki konuşmasının ardından verilen ara sonrası İletişim Uzmanı ve Yönetim Danışmanı, Yazar Dr. Şaban Kızıldağ, “Mazeret Yok, Çıkış Var” başlığı altında motivasyon ve iletişim eğitimi verdi.

Serhat Şengül, OSBÜK’ün geçen yıl Antalya’daki OSB yöneticilerine dönük bir toplantısında Dr.Şaban Kızıldağ’ı dinlediklerini ve tanıştıklarını hatırlatarak, “DOSAB Bölge Müdürlüğü’ndeki mesai arkadaşlarım ile Şaban Bey’i bir araya getirmenin, bizler için fayda üreteceğini düşündük. Dolayısıyla bu toplantı ve eğitimi organize ettik. Bu tür etkinliklerin hem kişisel gelişimimiz hem de DOSAB’ın hizmetlerindeki gelişimi hızlandıracağına, çıtayı daha da yukarıya taşıyacağına inanıyoruz” dedi.

KIZILDAĞ: DOSAB YİNE BİR İLKE İMZA ATTI

İki saat boyunca sahnede olan Şaban Kızıldağ, DOSAB çalışanlarının bu tür eğitimlere açık, alıcı ve dinamik bir yapıda olduğunu belirtti.

Bilgilerini ve tecrübelerini birçok özel kurum ve kamu kurumuyla paylaştığını aktaran, bugüne kadar yaklaşık 3 milyon insana konferans ve seminer verdiğini hatırlatan Kızıldağ, esprili anlatım üslubu ile hayata dair ve toplumsal konulara, iş yaşamına dair birçok konuyu paylaştı.

Kızıldağ, DOSAB’ın yatırımları, projeleri ve sanayisine ürettiği hizmetler ile fark yaratan ve ilklere imza atan bir kurum olduğunu gördüğünü belirtti ve “OSBÜK toplantısı sonrası beni ilk davet eden organize sanayi bölgesi de yine DOSAB oldu. Bu da bu kurumun vizyonunu ve farkını gösteren önemli bir nokta” dedi.

DOSAB personeli tarafından da beğeni alan "Her Şeye Rağmen Mazeret Yok, Çıkış Var" başlıklı toplantı sonrası DOSAB Bölge Müdürü Serhat Şengül, Dr. Şaban Kızıldağ’a günün anısına Bursa simgelerinden oluşan bir tablo hediye etti.



serhat sengul saban kizildag
saban kizildag egitim
saban kizildag egitim2
serhat sengul