DOSAB Logo
Yeşil OSB
DOSAB Logo
Yeşil OSB
Katılımcı Portalı

Nilüfer Sokak tek yön oluyor

calendar_todayedit_calendarGüncellendi:
Nilüfer Sokak tek yön oluyor

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nin trafik akışının rahatlatılması amacıyla ana cadde olan Mustafa Karaer Caddesi'nde başlattığımız düzenlemeler devam ediyor.

Bu kapsamda bölünmüş yol olarak planladığımız Mustafa Karaer Caddesi'nde, doğu bölümünün tamamlanmasının ardından batı bölümünde de alt yapı çalışmalarımız tamamlanıyor.

3 Mart Pazartesi gününden itibaren Mustafa Karaer Caddesi'nden Nilüfer Sokağa girişler kapanıyor. Mustafa Karaer Caddesi'nden doğu yönünden batı yönüne seyreden araçlar Orkide Sokak üzerinden dönüş yapabilecekler. Nilüfer Sokak güney-kuzey yönünde tek yön trafik akışına sahip olacak.

Yeni düzenlemenin ilk günlerinde özellikle trafik işaret ve işaretçilerine riayet etmenizi önemle rica ederiz.

DOSAB Bölge Müdürlüğü

Haber görselleri

Nilüfer Sokak tek yön oluyor